Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 17:05

"Зеніт" завоював суперкубок УЄФА

— Готовий віддати все, щоб забити "Болон"ї", — заявив форвард збірної України Андрій Шевченко, 31 рік.

У неділю Шева вперше за два роки зіграв за "Мілан". Українець вийшов на поле в другому таймі і на 62-й хвилині після передачі Рональдіньйо мав реальний момент, щоб відзначитися. Але голкіпер "Болон"ї" парирував удар. Сам "Мілан" програв — 1:2.

Не змогли здобути перемогу й інші фаворити чемпіонату Італії. "Інтер" у гостях зіграв унічию із "Сампдорією" — 1:1. Із таким же рахунком закінчилися матчі "Рома" — "Наполі" та "Фіорентина" —"Ювентус".

Андрій Воронін знову не зіграв за "Ліверпуль" у чемпіонаті Англії. Його команда на виїзді розійшлася миром з "Астон Віллою". Суперник київського "Динамо" в Лізі чемпіонів, лондонський "Арсенал", переміг "Ньюкасл" — 3:0.

— "Арсенал" справив прекрасне враження, — каже "ГПУ" найкращий бомбардир Кубка світу-1994 Олег Саленко, 38 років. — Постійний тиск, високий темп, активні фланги — так у цьому сезоні "каноніри" ще не грали.

Лондонське "дербі" між "Челсі" й "Тоттенхемом" закінчилося внічию — 1:1.

Сергій Ребров зіграв останні 30 хв. за "Рубін" у виїзному матчі проти "Амкара". Гості виграли 2:1 і зміцнили лідерство, випереджаючи на шість очок "Динамо", яке не змогло обіграти"Москву" Олега Блохіна — 1:1.

"Зеніт" у російському чемпіонаті не грав, бо минулої п"ятниці мав матч за суперкубок УЄФА. Чемпіон Росії переміг "Манчестер Юнайтед" — 2:1 і завоював трофей.

На старті чемпіонату Іспанії програли обидва гранди. "Реал" поступився на виїзді "Депортиво", де не може виграти із 1991 року (1:2), а "Барселона" капітулювала перед "Нумансією" (0:1).

Юрґен Клінсманн здобув першу перемогу на чолі наставника "Баварії". Мюнхенці розібралися із "Гертою" (4:1), мають п"ять очок і йдуть на сьомому місці. Але від тріо лідерів — "Шальке", "Гамбурга" та дортмундської "Борусії" відстають тільки на два пункти.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" завоював суперкубок УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути