Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2009 17:15

"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера

"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера
"Зеніт" не підтверджує інформацію про те, що італійський тренер Лучано Спаллетті очолить команду з наступного сезону, повідомив прес-аташе футбольного клубу з Санкт-Петербурга Олексій Петров.

У четвер, 29 жовтня, італійське видання Gazzetta dello Sport повідомило, що Спаллетті ще 1 жовтня підписав дворічний контракт з "Зенітом", який почне діяти після закінчення чемпіонату Росії. За відомостями газети, контракт, сума якого склала 8 мільйонів євро, може бути продовжений ще на рік. Очікується, що офіційно про це буде оголошено в листопаді, повідомляє видання.

"Лучано Спаллетті кілька тижнів тому приїжджав до Петербурга з ознайомлювальними цілями. Більше з того часу жодних переговорів з ним не було", - розповів Олексій Петров.

У поточному сезоні пітерський клуб змінив наставника: після звільнення 10 серпня голландського фахівця Діка Адвоката виконуючим обов"язки головного тренера "Зеніта" був призначений Анатолій Давидов, який позбувся приставки "в.о." 3 жовтня.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути