субота, 03 жовтня 2009 13:23

"Зеніт" визначився з головним тренером

"Зеніт" визначився з головним тренером

Анатолій Давидов позбувся приставки в.о. і призначений головним тренером пітерського "Зеніту".

Контракт підписаний строком до кінця поточного року і передбачає можливість продовження угоди на наступний сезон.

Тим часом, генеральний директор футбольного клубу "Зеніт" Максим Мітрофанов підтвердив факт візиту італійського тренера Лучано Спаллетті до Санкт-Петербурга, але закликав не робити з цього висновків завчасно.

Про прибуття тренера в місто на Неві повідомило італійське видання Corriere dello Sport, яке стверджувало, що Спаллетті приїхав на завершальний раунд переговорів з "Зенітом".

За словами Мітрофанова, італійський фахівець входить в сферу інтересів клубу, але його поїздка до Санкт-Петербурга є швидше ознайомчою.

"Спаллетті входив і входить зараз в перелік фахівців, яких ми розглядали для заміщення вакантної посади головного тренера. Проте наставником "Зеніту" до кінця року залишиться Анатолій Вікторович Давидов, який успішно працює з командою. Що стосується зустрічі між Спаллетті і керівництвом "Зеніту", можу сказати, що італійський фахівець давно входив в сферу інтересів клубу", - розповів гендиректор "Зеніту".

"Коли з"явилася можливість з ним познайомитися, після того, як він став вільним від зобов"язань перед яким-небудь клубом, ми запросили його до Петербургу. Ми розповіли йому про клуб, поговорили про його бачення футболу, про ті кроки, які він почав би робити, якби зайняв пост головного тренера "Зеніту", - заявив Мітрофанов.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" визначився з головним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути