пʼятниця, 02 жовтня 2009 17:27

Спаллетті за три роки в "Зеніті" отримає 12 млн євро

Спаллетті за три роки в "Зеніті" отримає 12 млн євро

Італійський футбольний тренер Лучано Спаллетті прилетів до Санкт-Петербурга для підписання контракту з пітерським "Зенітом". Угода буде розрахована на три роки, а зарплата Спаллетті складе чотири мільйони євро в рік, повідомляє італійське видання IlMessaggero. Коли Спаллетті приступить до виконання обов"язків головного тренера "Зеніту", не уточнюється.

Спаллетті працював в "Ромі" з 2005 року, але у вересні 2009 року подав у відставку у зв"язку з невдалим стартом команди в чемпіонаті Італії. Через декілька днів італійські ЗМІ написали, що тренер погодився коментувати футбольні матчі на італійському телебаченні.

"Зеніт" залишився без головного тренера на початку серпня, коли після ряду невдалих матчів з цього посту був звільнений голландець Дік Адвокат. Виконуючим обов"язки наставника призначили Анатолія Давидова.

У п"ятницю, 2 жовтня, на офіційному сайті "Зеніта" було опубліковано інтерв"ю з Давидовим. Тренер розповів, що керівництво клубу завірило його, що він виконуватиме обов"язки наставника як мінімум до кінця сезону-2009.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті за три роки в "Зеніті" отримає 12 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути