Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 11:43

"Зараз "Динамо" середняк, як "Таврія"- Сабо

"Зараз "Динамо" середняк, як "Таврія"- Сабо

Екс-наставник київського "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував чутки про те, що новим головним тренером "біло-блакитних" буде призначений російський фахівець Юрій Сьомін.

"У порівнянні з Газзаєвим Сьомін буде кращим. Тому що так опустити "Динамо" - це можна було зробити тільки спеціально. Навіть найгірший тренер до такого рівня - а зараз "Динамо" середняк, як "Таврія"- не опустить команду, її гру", - заявив Сабо.

"Потрібно все робити з нуля, повернути довіру вболівальників, повернути сміливість футболістам. Починають розповідати, що потрібно обов'язково посилюватися новими гравцями. Упевнений, у Сьоміна вже є такі на прикметі. Але куди?! Та ви подивіться, скільки мільйонів у запасі сидить! Плюс наша молодь", - розповів український фахівець.

У той же час, Сабо скептично оцінив попередній досвід роботи Сьоміна в київському "Динамо".

"Старе розвалили, а нового не побудували. Всі кричали, Сьомін набрав вісім очок у груповому турнірі Лізі Чемпіонів. Вибачте, але я ж набрав десять! Якщо вважають, що півфінал Кубка УЄФА був успіхом ... Для мене успіх - перемога в турнірі. Ну, потрапили в 1/2, а далі що? Гри, як такої, немає. Мені не соромно казати - у Сьоміна футбол дуже обережний. Сьогодні в Європі такого футболу немає. Немає такого: стали ззаду дев'ять чоловік і відбивають не атакуючи. Якщо в Англії будуть так грати - освистять".

"Хто б не був тренером "Динамо", хочу, щоб команді повернули стиль, щоб було видно, що це "Динамо". Стиль "Динамо"- агресивний футбол. Активний відбір в зоні противника, пресинг в середній частині, флангові атаки. А зараз це звичайна команда", - вважає Йожеф Сабо.

Нагадаємо, що Ігор Суркіс сказав, що ще не впевнений, що "Динамо" очолить Сьомін.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Зараз "Динамо" середняк, як "Таврія"- Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути