субота, 12 грудня 2009 12:32

"За будь-які слова в боксі відповідати доводиться в ринзі" - Кличко

"За будь-які слова в боксі відповідати доводиться в ринзі" - Кличко

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко напередодні бою з американцем Кевіном Джонсоном розповів про те, що думає про суперника, про висновки, зроблені з перегляду його боїв, а також висловився з приводу свого виходу на пенсію.

Як ви бачите малюнок бою? Не вийде, що Джонсон буде бігати від вас, як Хей бігав від Валуєва?

Як складеться поєдинок, поки що важко сказати. Це бокс, все вирішує часом один удар. Джонсон - хороший боксер, з пристойною швидкістю і відмінною психікою, він - "темна конячка". Я впевнений, що виграю, хоча це буде непросто. Джонсон може бігати скільки завгодно, але це його не врятує.

Які бої Джонсона ви переглянули?

Суперників не пам"ятаю. Переглянув, мало не вивчив напам"ять три-чотири поєдинки, один з яких був зовсім "свіжий". Висновки? Швидкий, руки довгі, добре пересувається...

Джонсон на прес-конференції натякав, що у вас не все в порядку з рукавичками. Звідки беруться ці розмови?

Кожен виражається по-своєму. Хтось обіцяє з"їсти ще не народжених дітей, хтось звинувачує в підробці з рукавичками... Насправді, за будь-які слова в боксі, так чи інакше, відповідати доводиться в ринзі.

Джонсон казав, що має колосальний досвід у вуличних бійках і це допоможе йому виграти... А вам доводилося битися на вулиці? Наприклад, захищати молодшого?

У дитинстві, звичайно, доводилося заступатися. Я ж все-таки старший брат. Але з часом, коли починаєш відчувати свою силу, доводиться себе контролювати.

Ваш тренер Фріц Здунек сказав, що вам від сили залишилося 2-3 бою. Ви вже замислювалися, які з ваших боїв увійдуть в історію?

Я б не хотів завчасно себе відправляти на пенсію. Що стосується боїв, то, напевно, один із самих запам"ятовуючихся - проти Самуеля Пітера, коли мені вдалося після чотирирічної паузи повернутися на ринг і завоювати титул чемпіона світу за версією WBC.

sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"За будь-які слова в боксі відповідати доводиться в ринзі" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути