пʼятниця, 11 грудня 2009 11:33

Джонсон назвав Кличка потворним зомбі

Джонсон назвав Кличка потворним зомбі

Американський боксер-важковаговик Кевін Джонсон назвав українця Віталія Кличка, з яким він проведе бій 12 грудня, "великим, потворним зомбі". Джонсон також висловив упевненість, що Кличко не здатний зробити на рингу і половини того, що може зробити американський боксер, і бій вийде легким для Джонсона. Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews.

Кличко, у свою чергу, висловив упевненість, що він зможе нокаутувати Джонсона. "Це буде класичний нокаут", - заявив українець.

Поєдинок Кличка з Джонсоном відбудеться 12 грудня в швейцарському Берні. Український боксер в цьому бою захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

30-річний Джонсон за свою кар"єру провів 23 бої, в яких він здобув 22 перемоги (зокрема дев"ять - нокаутом). Ще один поєдинок завершився внічию. Свій останній бій Джонсон провів у травні 2009 року. Технічним нокаутом він переміг американця Девіна Варгаса.

Що стосується 38-річного Кличка, то він на професійному рингу провів 40 поєдинків, в яких здобув 38 перемог (37 - нокаутом) і зазнав дві поразки. 26 вересня 2009 року в своєму останньому поєдинку Кличко переміг технічним нокаутом американського боксера Кріса Арреолу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Джонсон назвав Кличка потворним зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути