пʼятниця, 14 березня 2008 16:34

"З одного боку, ми добре знаємо "Рому", але з іншого, і вони багато знають про нас"

Тренер "Манчестер Юнайтед"  сер Алекс Фергюсон допускав, що в чвертьфіналі Ліги чемпіонів їм дістанеться знайома команда, але не чекав, що настільки, адже з "Ромою" минулого року "червоні дияволи" грали чотири рази. Більш того, з англійським клубом "МЮ" не зустрінеться до фіналу.

"Це неймовірно, - сказав Фергюсон після жеребкування. - У мене було відчуття, що нам обов"язково дістанеться англійський клуб. Дивно думати, що за рік ми зіграємо з "Ромою" шість разів. Це робить протистояння інтригуючим, адже з одного боку, ми добре їх знаємо, але з іншого, і вони багато знають про нас".

Сер Алекс висловив надію, що цього року матч з римським клубом не буде затьмарений проблемою з фанатами, як у минулому. "Окрім футболу більше всього мене хвилюють вболівальники, - зізнався він. - З часу минулого матчу охорона на римському стадіоні значно покращала. Але цього року з нами приїде ще більше фанатів. Проте, я відчуваю, що це буде захоплююча європейська зустріч"

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"З одного боку, ми добре знаємо "Рому", але з іншого, і вони багато знають про нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути