Ексклюзиви
вівторок, 08 лютого 2011 10:14

"З грудня не отримував від Кличка ніяких звісток" - менеджер Хея

"З грудня не отримував від Кличка ніяких звісток" - менеджер Хея

Адам Бут, менеджер чемпіона WBA в суперважкій вазі британця Девіда Хея, спростував припущення про те, що його підопічному знову запропонована дата для зустрічі з володарем титулів WBO, IBO і IBF Володимиром Кличком. Про це повідомляє allboxing.ru.

Кличко-молодший заявив, що він чекає на рішення Хея про те, згоден він чи ні на проведення поєдинку 2 липня, про що сторони, здавалося, домовилися в кінці минулого року, але рішення Кличка зустрітися з Дереком Чісорою 30 квітня призвело до черговому зриву переговорів про об'єднавчий бій у суперважкій вазі.

За словами Бута, після цього команда Кличка не зв'язувалася з ними.

"З грудня я не отримував від них ніяких вістей", - заявив Бут. Зараз Хей планує провести захист свого титулу в бою проти обов'язкового претендента Руслана Чагаєва в травні цього року в Англії, але дата поєдинку поки не визначена.

Бут також піддав критиці рішення Владіміра.Клічка провести захист своїх титулів проти Чісори.

"Володимиру треба припинити обманювати шанувальників боксу і не зустрічатися з новачками з чотирнадцятьма боями за спиною", - сказав Бут.

Нагадаємо, що наступні бої брати Клички проведуть цієї весни - Віталій 19 березня зустрінеться з кубинцем Одланьер Солісом, а Володимир 30 квітня проведе бій проти британця Дерека Чісори.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"З грудня не отримував від Кличка ніяких звісток" - менеджер Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути