вівторок, 11 січня 2011 03:30

Кличко зустрінеться з Чісорою 30 квітня

Чемпіон світу за версією IBF і WBO в надважкій вазі Володимир Кличко (55 перемог, 49 нокаутів, 3 поразки, 0 нічиїх) повернеться на ринг 30 квітня. Його суперником буде чемпіон Британської співдружності Дерек Чісора, 27 років (14 перемог, 9 нокаутів, 0 поразок, 0 нічиїх). На час поєдинку українцеві виповниться 35 років.

Бій пройде на "САП-Арені" в німецькому Мангеймі. Тут Кличко і Чісора мали зустрітися 11 грудня 2010 року, але через травму українського чемпіона поєдинок скасували.

— Я радий, що так швидко вдалося погодити нову дату поєдинку, — каже Кличко-молодший. — Чісора образив мене не один раз, тому в мене з ним незавершена справа. Він відмінний боксер, але невдаха як людина. Я збирався провчити його ще в грудні, і цей урок я дам йому в кінці квітня.

Після скасування двобою з Чісорою команда Володимира активно почала переговори з представниками іншого британця — чемпіона WBA Девіда Хея. Сторони домовилися про проведення поєдинку 2 липня. Але Хей вважає, якщо Кличко зустрінеться з Чісорою 30 квітня, то навряд вийде на ринг проти нього — мовляв, мала перерва між боями.

Українець пояснив свій вибір тим, що не бився з вересня. Також він не вірить, що Хей вийде на бій 2 липня. Володимир не хоче в такому випадку втрачати час, простоюючи без боїв.

— Якщо я не битимуся до липня, а потім, можливо, Хей знову відмовиться від бою, то я буду без боїв майже рік, — пояснює Кличко. — Я хочу зберігати активність.

Зараз ви читаєте новину «Кличко зустрінеться з Чісорою 30 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути