субота, 08 січня 2011 17:12

Хей назвав Володимира Кличка боягузом і переключився на Чагаєва

Хей назвав Володимира Кличка боягузом і переключився на Чагаєва

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко домовився про два бої в 2011 році. 30 квітня Кличко-молодший зустрінеться з британцем Дереком Чісорою, а у вересні - з поляком Томашем Адамеком. Бій з Чісорою відбудеться в німецькому Мангеймі, а бій з Адамеком, швидше за все, пройде в польському Вроцлаві, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

На сайті братів Кличків офіційно підтверджена інформація про поєдинок з Чісорою. Що стосується бою з Адамеком, то представник польського боксера в інтерв'ю виданню fightnews.com заявив, що принципова домовленість з Кличком досягнута, і сторонам залишилося лише підписати контракт.

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте в інтерв'ю boxingscene.com сказав, що за певних обставин (яких, Бенте не уточнив) суперником Адамека може стати Віталій Кличко - старший брат Володимира. У березні Кличко-старшому чекає бій з кубинцем Одланьєром Солісом. Цей поєдинок стане для українця обов'язковим захистом титулу WBC (Всесвітня боксерська рада).

Володимир Кличко володіє званнями чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Він повинен був зустрітися з Чісорою в грудні, але за кілька днів до бою одержав травму.

У грудні і на початку січня Кличко-молодший вів переговори з чемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британцем Девідом Хеєм. Українець вирішив спочатку зустрітися з Чісорой, а 2 липня - з Хеєм. Однак британець заявив, що він не вірить, що Кличко може провести два бої в такі стислі терміни, назвав українця боягузом і відмовився продовжувати переговори.

Тепер Хей веде переговори про поєдинок з Русланом Чагаєвим з Узбекистану, який є офіційним претендентом на титул WBA. Британець планує провести цей бій у квітні. В одному з недавніх інтерв'ю Хей підтвердив намір завершити кар'єру в жовтні 2011 року, коли йому виповниться 31 рік.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей назвав Володимира Кличка боягузом і переключився на Чагаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути