вівторок, 28 грудня 2010 19:34

Девід Хей прийняв умови Володимира Кличка

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей, 30 років (25 перемог, 23 нокаути, одна поразка, нуль нічиїх) прийняв умови чемпіона світу IBF і WBO, українця 34-річного Володимира Кличка (55 перемог, 49 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх).

Хей погодився розділити прибуток від бою 50 на 50. Раніше британець пропонував українцеві забрати всі доходи від німецького телебачення, а собі залишити відрахування від британського. Кличко був за розподіл сумарного прибутку порівну.

Він також наполягав, аби команда Хея дала відповідь до 4 січня 2011 року. Інакше цього бою не було б ніколи. Британець вирішив не зволікати до останнього. Тепер перешкод на шляху до об'єднавчого бою немає.

Поки що невідомо, як відреагували на рішення Хея в таборі Кличка. А от прості вболівальники загалом скептично поставилися до цієї інформації. Пристати на умови — це не погодитися на бій, а тим більше не вийти на ринг проти Кличка. Девід Хей двічі "зіскакував" із зустрічі з братами, тому лишаються сумніви, що цей бій відбудеться.

З іншого боку, Девід не раз заявляв, що планує піти на пенсію, коли йому виповниться 31 рік — 13 жовтня 2011-го. І наміру поки що не змінив. Тому дуже ймовірно, що наступного року бій із Кличком він проведе, інакше британця не зрозуміють.

Серед потенційних місць об'єднавчого чемпіонського поєдинку —  американський Лас-Вегас і стадіон "Вемблі" в британській столиці Лондон.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей прийняв умови Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути