субота, 06 листопада 2010 11:12

"Ворскла" програла "Волині" у сотому матчі під керівництвом Павлова

"Ворскла" програла "Волині" у сотому матчі під керівництвом Павлова
Микола Павлов своєрідно відзначив свій сотий матч на посаді головного тренера полтавської "Ворскли". У стартовому матчі другого кола чемпіонату України його підопічні поступилися вдома "Волині".

Гості з перших хвилин виглядали набагато активніше за суперника. Хоча й не можна сказати, що у воріт Долганського виникали якісь вражаючі уяву моменти, а сам голкіпер "Ворскли" працював, не покладаючи рук, відбиваючи удари лучан. Але ігрова перевага, безумовно, була на боці гостей, і гол вони все ж таки заробили.

Сталося це на 33-й хвилині, коли в штрафному майданчику "Ворскли" був збитий Піщур. Сам потерпілий і реалізував пенальті, потужно пробивши під поперечину.

Антигероєм зустрічі став Олександр Рикун. Досвідчений півзахисник спочатку не стримався у центрі поля, пробивши м'ячем у суперника. А в другому таймі занадто жорстко пішов на голкіпера "Волині" в ситуації, яка була завідомо програшна для Рикуна. У підсумку, отримавши два "гірчичники", півзахисник полтавчан вже на 56-й хвилині залишив поле.

Сказати, що характер гри після цього якось змінився - ні. "Ворскла" діяла так само безвольно, "Волинь" грала по результату.

Чемпіонат України

16-й тур

"Ворскла" - "Волинь" - 0:1 (0:1)

Голи: Піщур, 33-пен. (0:1)

"Ворскла": Долганський; Даллку; Чеснаков (Ярмаш, 46); Селін; Пєсков; Маркоскі; Рикун (до 56); Краснопьоров; Безус (Сачко, 76); Кулаков; Янузі

"Волинь": Неділько; Бута; Бутко; Гошкодеря (Пічкур, 46); Грінченко; Ващук; Шарпар; Стевіч (Сімінін, 90); Скоба; Герасим'юк (Парасків, 65); Піщур

Попередження: Рикун, 43, 56; Пєсков, 45; Янузі, 87 - Ващук, 26; Шарпар, 43; Скоба, 62

Вилучення: Рикун, 56 (друге попередження)
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" програла "Волині" у сотому матчі під керівництвом Павлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути