неділя, 17 жовтня 2010 16:58

Гол Гусєва приніс "Арсеналу" перемогу над "Ворсклою"

Гол Гусєва приніс "Арсеналу" перемогу над "Ворсклою"
Перемогу київському "Арсеналу" в матчі 13-го туру проти полтавської "Ворскли" приніс точний удар Ролана Гусєва на 90-й хвилині зустрічі.

У матчі середняків турнірної таблиці "Ворскла" атакувала більше, і била, і моменти мала. У другій половині. Першу можна було не проводити, там все одно нічого не відбувалося.

Після перерви господарі забігали, особливо старалися Громов і Безус, але молоді обдарування Миколи Павлова забити не змогли. Особливо не щастило Громову. Кілька небезпечних ударів пройшли повз площину воріт, а все, що йшло в рамку чомусь потрапляло виключно в Реву. Напевно, це і є найвища воротарська майстерність, як у старих китайських бойовиках. "Арсенал", який втратив по ходу матчу Шоаву, спокійно відбивав незліченні навіси у власному штрафному майданчику, для цього у киян є Шершун.

А в компенсований час Міколюнас і Гусєв, які вийшли на заміну, зробили гол. Саулюс пройшов по флангу, прострілив на Ролана і той загнав м'яч у кут воріт.

Це сталося на 91-й хвилині, а на 93-й "Ворскла" нарешті створила 100% момент для взяття воріт. Після прострілу з флангу Василь Сачко вдало підставив голову і м'яч зобов'язаний був влітати у ворота. Але на щастя Реви, який навіть нічого зрозуміти не встиг, снаряд потрапив йому в лоб і вилетів у поле. Воротар повинен вміти грати не лише ногами, а й усім тілом. Загалом - третя поспіль перемога "Арсеналу" над "Ворсклою" і 20 очок в активі столичної команди.

Чемпіонат України.

13-й тур.

"Ворскла" - "Арсенал К" 0:1 (0:0)

Голи: Гусєв Р., 90 (0:1)

"Ворскла": Долганський; Вовкодав; Селін; Медведєв; Пєсков; Громов; Безус; Маркоскі; Краснопьоров; Кулаков; Янузі (Сачко, 77)

"Арсенал К": Рева; Єщенко; Шоава (Міколюнас, 48); Шершун; Симоненко С.; Матюхін; Старгородський; Богданов; Закарлюка; Шацьких (Гусєв Р., 61); Мазілу (Самодін, 59)

Попередження: Громов, 84 - Міколюнас, 79; Самодін, 91
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Гол Гусєва приніс "Арсеналу" перемогу над "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути