пʼятниця, 16 квітня 2010 19:18

"Володимир розчленує обличчя Хея в усі кольори веселки" - Віталій Кличко

"Володимир розчленує обличчя Хея в усі кольори веселки" - Віталій Кличко

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заступився за свого молодшого брата Володимира, Чемпіона WBO і IBF, у словесній дуелі проти Чемпіона WBA британця Девіда Хея.

"Хей - просто боягуз! - Наводить слова Кличка-старшого МК. - Він боїться зустрічатися з братами Кличками. Спочатку зірвав переговори зі мною, потім з Володею. А тепер ставить дурні умови. Хей чудово знає, що бій з будь-яким з Кличків закінчиться для нього в горизонтальному положенні без свідомості на настилі рингу".

За словами Віталія, він нокаутує Хея в третьому раунді, а Володимир як людина мистецтва, буде обробляти особа британця 12 раундів в усі кольори веселки.

"Всі заяви Хея не мають під собою ніяких підстав. У нього велика ковтка, але дуже маленьке серце", - сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, кілька днів тому Кличко-молодший виступив із публічним відеозверненням до Хея, в якому викликав того на бій. Проте Хей не відповів на словесну атаку, а порадив братам Кличкам спочатку провести поєдинок між собою.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «"Володимир розчленує обличчя Хея в усі кольори веселки" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути