четвер, 15 квітня 2010 18:09

"Хею не можна довіряти, він нечесний" - Кличко

"Хею не можна довіряти, він нечесний" - Кличко

Чемпіон світу IBF / WBO / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявив, що для нього пріоритетним є бій з Чемпіоном світу WBA Девідом Хеєм, а не обов"язковим претендентом на титул IBF Олександром Повєткіним.

"Я хочу винести Хея з рингу. Я подбаю про те, щоб покарати його. Кращий сценарій - як у бою з Чемберсом. Я хочу карати його дванадцять раундів в потім нокаутувати його. Але я не думаю, що можу чекати, якщо я побачу можливість нокаутувати його, то скористаюся нею ..."

Кличко не сумнівається в тому, що Хей уникав його, посилаючись на різні причини.

"За два тижні до бою він знявся з поєдинку, посилаючись на травму спини, і попросив ще два тижні. Потім ще чотири, потім ще шість тижнів. Після цього він не став битися з Віталієм, сказавши, що контракт занадто поганий. Але це був той же контракт, який він підписав зі мною! Тому Хею просто не можна довіряти. Він нечесний", - констатує Володимир Кличко.

Якщо ж Хей продовжить уникати Володимира Кличка, то йому доведеться зустрітися з Повєткіним. Але тут, за словами українця, інша проблема - росіянин не готовий до бою з ним. Про що говорить і тренер Олександра.

"Два роки тому у нього був шанс битися зі мною, і тоді він відповів, що не готовий. І він все ще не готовий? Скільки ж часу йому треба?", - цитує Кличка Fightnews.com.

Нагадаємо, раніше керівництво Міжнародної боксерської федерації (IBF) поки що не отримувало ніяких повідомлень від Чемпіона IBF в суперважкій вазі Володимира Кличка про те, що він хоче провести об"єднувальний поєдинок проти володаря титулу WBA британця Девіда Хея.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «"Хею не можна довіряти, він нечесний" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути