понеділок, 08 лютого 2010 12:54

"Від таких гравців, як Шевченко не можна відмовлятися" - Маркевич

"Від таких гравців, як Шевченко не можна відмовлятися" - Маркевич

У неділю головний тренер збірної України Мирон Маркевич зустрівся з капітаном збірної Андрієм Шевченком. Тренер поспілкувався з футболістом під час жеребкування відбірного турніру Євро-2012 у Варшаві.

"Ми спілкувалися тут з Шевченком, – розповів Мирон Богданович. – Незважаючи на заяви Андрія, що через проблеми зі спиною він може завершити кар"єру, він сказав мені, що планує виступити на Євро-2012".

Маркевич вважає, що на сьогодні Шевченко є важливим гравцем для збірної.

"Від таких гравців не можна відмовлятися. У паспорт я не заглядаю. Нові люди, звичайно, у збірній будуть. Але поспішати треба повільно. Приємно було почути у Варшаві привітання з призначенням тренером збірної, зокрема, від Блохіна та Капелло. З останнім ми давно знайомі. Трохи поспілкувалися. Англійською", – підсумував Маркевич.

Нагадаємо, у неділю, 7 лютого, у Варшаві відбулося жеребкування кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи з футболу 2012 року. В результаті жеребкування всі команди були розбиті на дев"ять груп. У шести групах буде по шість збірних, а ще в трьох - по п"ять.

П"ятдесят одна країна були задіяні у жеребкуванні, яке провели видатні постаті українського та польського футболу, зокрема Андрій Шевченко, Олег Блохін, а також Збігнєв Бонек і Анджей Шармах.

За матеріалами ТСН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Від таких гравців, як Шевченко не можна відмовлятися" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути