неділя, 18 липня 2010 15:11

"Від "шпигунів" з "Гента" нічого не приховували" - Нінкович

"Від "шпигунів" з "Гента" нічого не приховували" - Нінкович

Футболіст "Динамо" Мілош Нінкович хоче розпочати Лігу Чемпіонів з розгромного рахунку. У третьому раунді кваліфікації турніру кияни зіграють проти бельгійського "Гента". Перший матч відбудеться в столиці України 27/28 липня.

"На жаль, поки нічого не можу сказати про цю команду, - заявив Нінкович журналістам після матчу другого туру Прем"єр-ліги проти "Таврії" (2:1). - Я ще жодного разу не бачив "Гент" у дії. У нас ще є час, щоб вивчити суперника. Спочатку нам потрібно думати про гру з "Металістом".

Перед "Гентом" "Динамо" зіграє матч третього туру Прем"єр-ліги проти "Металіста" у Харкові. Нінкович не вважає цю гру репетицією перед грою з бельгійцями.

"Для нас кожна гра як фінал, кожен матч ми прагнемо виграти. "Гент" треба перемогти вдома з розгромним рахунком, щоб спокійно їхати в Бельгію."

За "Динамо" з трибун стадіону спостерігали "шпигуни" з "Гента".

"Ми нічого від них не приховували, грали як могли. Жеребкування ми не дивилися. Не хотіли отримати в суперники "Селтік".

Наприкінці матчу "Динамо" почало тягнути час, за що отримало в нагруду свист трибун.

"Такий самий рахунок був у матчі з "Оболонню" (2:1), а потім ми пропустили гол на останніх хвилинах гри. Ми боялися, щоб ця ситуація не повторилася в матчі з "Таврією".

Нінкович виступав за збірну Сербії на ЧС-2010 в ПАР. У матчах з "Оболонню" і "Таврією" виходив на поле у другому таймі проти Мілевського.

"Чи набрав форму після мундіалю? Не знаю. Я вийшов на заміну і зіграв тільки 20 хвилин. Подивимося, як витримаю цілий матч."

Матч проти "Таврії" став дебютним для аргентинця Факундо Бертольо.

"Коли я перейшов у "Динамо", мені також було 19 років. Було важко адаптуватися. Бертольо – хороший гравець і хлопець. Думаю, в кожній грі він гратиме все краще і краще."

У міжсезоння на стадіоні "Динамо" поміняли газон. Тепер футболісти грають на траві заввишки 1,8 см (раніше було 3,5 см).

"За ті сім років, які я в "Динамо" ще не грав на полі кращої якості. Нове покриття набагато краще, ніж старе."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Від "шпигунів" з "Гента" нічого не приховували" - Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути