неділя, 18 липня 2010 10:18

"Дуже засмучений результатом" - Газзаєв

"Дуже засмучений результатом" - Газзаєв

Незважаючи на перемогу в матчі проти сімферопольської "Таврії" (2-1) наставник "Динамо" Валерій Газзаєв виявився не в захваті від підсумка гри.

"Я дуже засмучений результатом", - констатував він.

Коуч поскаржився, що маючи колосальні перевагу, команда не реалізувала забійні моменти. І це не може не турбувати напередодні матчів кваліфікації Ліги чемпіонів, де дуже важлива буде реалізація, кількість забитих м"ячів. Крім цього тренер киян говорив про:

... пару центральних захисників на матчі з "Металістом" та "Гентом"

"Таврія" - це не команда третьої ліги. Тому за 90 хвилин гри з таким суперником оборона може допустити одну помилку. Ми не можемо загнати їх у штрафний майданчик і не випускати звідти. Мова йде про команду української Прем"єр-ліги, яка виграла Кубок України, якій належить виступати в Лізі Європи.

Але, звичайно, ми працюємо над помилками в обороні, шукаємо оптимальне поєднання гравців. На жаль, перед самим початком чемпіонату України ми втратили Хачеріді, який перебував у відмінному стані. Хоча в цілому, за винятком двох помилок, наша оборона сьогодні зіграла непогано. І в атаці дуже багато допомагала. Особливо, флангові гравці. Щодо другого тайму, то зовсім ніяких претензій до оборони у мене немає - зіграли хлопці дуже добре.

... гру Мілевського і терміни повернення в стрій Шовковського

Шовковський повернеться в найближчий час, він уже тренується в загальній групі. Що стосується Мілевського, то він і сам засмучується, що маючи такі можливості, не забиває. Ми також чекаємо від нього більш якісної гри.

... штатного пенальтиста

Дай Бог, щоб Шевченко завжди забивав пенальті. В команді не може бути один єдиний пенальтист. Ми повинні враховувати і можливі травми, і заміни. Так що у нас є ціла група гравців, які можуть пробивати пенальті.

... оцінку нового газону динамівського стадіону

"На п"ять з плюсом!", - коротко резюмував наставник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дуже засмучений результатом" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути