середа, 16 червня 2010 08:59

Газзаєв відсудив гру "Динамо"

Газзаєв відсудив гру "Динамо"

На четвертий день підготовчого збору динамівці провели двосторонню гру. Функції рефері взяв на себе Валерій Газзаєв, по ходу керуючи обома командами, роблячи підказки і зауваження.

Цікаві стартові склади. У першому таймі у "білих" на лівому фланзі вийшла пара Попов - Маграо, а в нападі ударне тріо Мілевський - Бертольо - Шевченко. Перші двоє атакували з глибини поля, а Андрій діяв "на вістрі".

У суперників на правому фланзі захисту зіграв номінальний півзахисник Рибалка. Інші претенденти на це місце - Бетао і Єрьоменко - вийшли, відповідно, в центрі захисту і півзахисту.

Найкориснішим у грі був Андрій Шевченко. Гол забив, плюс віддав парочку результативних передач. Для Андрія зараз найважливіше, щоб не турбували старі травми (та й нові обходили боком). Тоді можна буде повернутися на колишній рівень гри, завоювати перші після повернення додому трофеї.

"Зараз у нас йде серйозна робота. Кожен день дворазові тренування. Виконуємо базові вправи, традиційні при підготовці до сезону. Всі хлопці тренуються з великою віддачею, стараються. На цьому етапі наша наполеглива робота ведеться з однією метою - щоб команда протягом усього сезону перебувала у хорошій фізичній формі. Йде нормальний робочий процес. Головне, щоб настрій був хорошим, щоб гравці з посмішкою закінчували тренування.

Чи не турбує мене спина? На щастя, проблем немає. Деякі вправи, наприклад - стрибки, я пропускаю. Займаюся в цей час за індивідуальною програмою", - розповів Андрій Шевченко про перші тренувальні дні в Австрії.

"Динамо" (білі) - "Динамо" (сині) - 6:3 (1:1).

Голи: Шевченко (29, з пен), Гусєв (54, 63), Бертольо (61, 67). Єрьоменко (65) - Єрьоменко (17, з пен), Калитвинцев (45), Мілевський (47).

"Динамо" (білі): Шовковський, Попов, Хачеріді, Михалик, Данило Сілва, Вукоєвич, Маграо (Ярмоленко, 36), Гусєв, Мілевський (Єрьоменко, 36), Бертольо, Шевченко.

"Динамо" (сині): Бойко, Несмачний, Алмейда, Бетао, Рибалка, Петров, Єрьоменко (Мілевський, 46), Ярмоленко (Калитвинцев, 36), Теміле, Зозуля, Воронков.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв відсудив гру "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути