середа, 07 липня 2010 18:24

"Нашим гравцям цілком під силу вирішувати амбітні завдання" - Газзаєв

"Нашим гравцям цілком під силу вирішувати амбітні завдання" - Газзаєв

Декілька гравців київського "Динамо" не зможуть взяти участі у перших матчу чемпіонату України, що стартує 9 липня, через травми. Про це розповів головний тренер киян Валерій Газзаєв.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", першим на тренувальному зборі в Австрії травмувався новачок команди Горан Попов. Очікується, що захисник повернеться в основну групу через вісім днів. Також отримав пошкодження ще один гравець оборони - Євген Хачеріді.

"На жаль, в останньому матчі з московським "Динамо" Женя отримав травму. Провели обстеження, і на три тижні наклали гіпс, в якому він повинен ходити. Після цього йому належить реабілітація, після якої, сподіваємося, він якомога швидше повернеться в загальну групу", - сказав В. Газзаєв.

За словами тренера, під час тренувального циклу рецидив травми трапився у півзахисника Олега Гусєва.

"Сьогодні Олег перший день займається в загальній групі. Він дуже добре почав тренувальний цикл, але рецидив старої травми змусив його достроково завершити підготовку. Олег з"їздив на ретельний огляд до Німеччини, отримав рекомендації, які він повністю виконав. Сподіваюся, починаючи з сьогоднішнього дня, він буде уникати травм, і приносити користь команді", - відзначив він.

Також є проблеми зі здоров"ям у основного голкіпера Олександра Шовковського. У перших матчах чемпіонату України місце у воротах займе Денис Бойко.

"Саша провів дуже хороший сезон, я дуже задоволений його грою. На жаль, на зборі він отримав травму, і знадобиться певний час на відновлення. Що стосується Бойка, то він молодий перспективний футболіст. Минулого року ми всі бачили, на якому рівні він проводив матчі у складі "Оболоні", і на сьогоднішній день ми не відчуваємо особливої тривоги, довіряючи Денису місце у воротах. Також з нами тренується і Кичак, який разом з Шовковським і Бойко також буде готовий відповідати за пост номер один", - зазначив тренер.

Нападаючий Артем Кравець з 15 липня розпочне займатися, правда, з деякими обмеженнями, в загальній групі.

У цілому ж наставник відзначив, що команда провела дуже важкий збір з точки зору його тривалості. І вважає, що, він пройшов досить добре.

"У цілому команда підготувалася. Наскільки якісно - покаже сезон. Загалом, я задоволений ставленням гравців до роботи, задоволений нашою молоддю, яка значно прогресує. Усіх цих виконавців ви побачите в матчах національної першості, що стартує."

"Потенціал у команди достатньо великий. Тим більше, що команда формувалася наново, і за минулий рік ми створили практично новий колектив. Ми зберегли цю команду, за винятком тих трьох-чотирьох нових гравців, яким потрібно було звикнути до команди, адаптуватися в ній, влитися в колектив. У новому сезоні у нас будуть амбітні цілі та завдання. І мені здається, що нашим гравцям цілком під силу їх вирішувати."

Нагадаємо, перший матч нового чемпіонату України "Динамо" зіграє 9 липня проти "Оболоні". Початок гри о 20:00, пряма трансляція на ТК "Футбол".

За матеріалами news.liga.net, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Нашим гравцям цілком під силу вирішувати амбітні завдання" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути