Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2010 11:17

"Ван Галь частенько випускає мене на поле у важкі хвилини" - Тимощук

"Ван Галь частенько випускає мене на поле у важкі хвилини" - Тимощук

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук після матчу 30-го туру чемпіонату Німеччини проти "Байєра" (1:1) оцінив шанси свого клубу на чемпіонство, а також відзначив, що інтерес до нього проявляють декілька команд.

"Добре, що веземо з Леверкузена очко. Видно, що після Манчестера команда відновилася не до кінця, але боролися, не поступилися. Завдяки "подаруночку" від "Шальке" ми своє лідируюче положення навіть трохи укріпили. Так що перемога "Баварії" у бундеслізі дуже реальна.

Матч з "Ліоном"? Розумію, про що ви говорите. Що сказати? Склад визначає тренер - йому і вирішувати. І не факт, що мені знайдеться місце на полі навіть під час відсутності ван Боммеля - бували, чи знаєте, прецеденти. Але я не звик сидіти на лавці - я хочу грати.

До мене проявляють інтерес відразу кілька клубів - причому інтерес досить реальний. Але всі розмови, а тим більше переговори про моє майбутнє можливі тільки після закінчення сезону. Поки ж я гравець "Баварії" і ні про що інше думати не хочу.

До речі, ви помітили: ван Галь частенько випускає мене на поле у важкі хвилини - значить, я, напевно, команді потрібний. Ну і потім: виграти Лігу чемпіонів - це в будь-якому випадку було б здорово, такого титулу у мене ще немає. І для цієї перемоги я зроблю все, що від мене залежатиме. І в боротьбі за золото бундесліги і Кубок Німеччини, само собою, теж ", - наводить слова футболіста "Советский спорт".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Ван Галь частенько випускає мене на поле у важкі хвилини" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути