понеділок, 05 квітня 2010 17:26

Тимощук не отримував пропозицій з Росії

Тимощук не отримував пропозицій з Росії

Прес-аташе півзахисника "Баварії" Анатолія Тимощука Віталій Юрченко спростував чутки про те, що його клієнт може повернутися до Росії. За словами Юрченка, Тимощук не отримував пропозицій ні від "Динамо", ні від "Зеніту".

"Мої слова, що наводяться російською пресою, - це частина інтерв"ю місячної давності німецьким ЗМІ, вирвана з контексту і невірно перекладена. В даний час ніхто з Анатолієм переговорів не веде. Втім, думаю, подібні чутки ще будуть з"являтися аж до 8 квітня, поки в Росії не закриється трансферне вікно.

Анатолій зараз тренується з командою і готується до звітного чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтед". Самі розумієте, перед іграми такого калібру ніхто не думає про трансфер - ні сам Тимощук, ні "Баварія", - наводить слова Юрченко "БалтІнфо".

Раніше повідомлялося, що "Зеніт" не підтвердив інформації про те, що Тимощук може повернутися в команду. Втім, представники пітерського безпосередньо і не спростували цю інформацію.

"Не треба квапити події", - наводить слова джерела в клубі "Фонтанка".

Нагадаємо, що з початку грудня 2009 Тимощук перестав проходити до складу мюнхенців. З 4 грудня українець з"являвся на полі лише в шести матчах бундесліги і зіграв за цей час лише 70 хвилин.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук не отримував пропозицій з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути