Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2009 10:45

"Валуєва довелося перемагати однією лівою" - Хей

"Валуєва довелося перемагати однією лівою" - Хей

Британець Девід Хей, який напередодні відібрав чемпіонський титул у росіянина Миколи Валуєва, заявив, що в другому або третьому раунді травмував праву руку, тому і не зміг завдавати багато ударів, а був вимушений більше рухатися і працювати лівою.

- Я пошкодив руку в другому або третьому раунді, тому мені довелося перемагати однією лівою. Мої руки вкрай схильні до травм, тому я і не прагнув протягом бою завдавати багато ударів. Тактику на бій з Валуєвим довелося вигадувати вже по ходу зустрічі. Я готувався до того, щоб виграти поєдинок в агресивній манері, але травма руки змусила мене бігати по рингу, ухилятися від його атак і перемагати за очками.

Мені це вдалося. Коли я був ще дитиною, я сказав собі, що стану чемпіоном світу в суперважкій вазі, і моя мрія збулася. Я відібрав цей титул у найбільшого чемпіона світу в історії суперважкої ваги. Я зміг нанести декілька дуже сильних ударів, і лише в останньому раунді вони, схоже, справили на нього враження.

Я з великою повагою ставлюся до Валуєву, хоча і поводився зухвало перед боєм. Він виявився дуже сильним і витримав дуже потужні удари. Впевнений, він зможе повернути собі титул, але іншим разом, - цитує Девіда Хея Boxingscene.com.

Для 29-річного Девіда Хея це був лише третій поєдинок у важкій вазі. Всього ж з урахуванням бою з Валуєвим британець провів 24 поєдинки, поступившись лише одного разу.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Валуєва довелося перемагати однією лівою" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути