четвер, 14 серпня 2008 15:33

"Валенсії" вдалося втримати одну зі своїх головних зірок

Боси "Валенсії" досягли згоди з представниками півзахисника збірної Іспанії Давида Сілви щодо питання покращення контракту, щоб назавжди покінчити зі всіма чутками про перехід уродженця Канарських островів з лав "кажанів".

Хавбека сватали в інший клуб відразу ж після закінчення сезону. Наполегливіше за всіх цікавилася Давидом "Барселона", проте з поліпшенням контракту Сілва буде гравцем "Валенсії" аж до 2013 року.

Віце-президент клубу Фернандо Гомес вважає, що це дуже грамотне вкладення капіталу: "Ми задоволені тим, що вдалося прийти до згоди з агентами Сілви. Це дуже важливий крок як для футболіста, так і для нас. Цією дією ми показуємо, що гідно оцінюємо внесок гравців в успіхи нашої команди. Тепер Давид відчуватиме себе впевненіше, оскільки він точно знає, що в клубі його цінують".

Представники Сілви висловили згоду зі словами віце-президента: "Це було питання, де обидві сторони були зацікавлені в однаковому результаті переговорів, тому весь процес проходив досить комфортно. Наш підопічний не бажав розглядати пропозиції інших клубів, всією своєю поведінкою демонструючи бажання залишитися у "Валенсії" на багато років. Про це ми і домовилися".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Валенсії" вдалося втримати одну зі своїх головних зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути