понеділок, 19 жовтня 2009 16:31

"У нас з Україною рівні шанси на путівку в ПАР" - Харістеас

"У нас з Україною рівні шанси на путівку в ПАР" - Харістеас

Гравці збірної Греції прокоментували жеребкування плей-офф раунду кваліфікації чемпіонату світу.

"Ми граємо вдома перший матч. Ми досить добре знайомі з суперником, останніми роками кілька разів стикалися з ними у відборах, і виходили переможцями. Це дуже сильна команда. Вважаю, нарівні з Боснією це найгірший варіант зі всіх можливих, що могли нам випасти. Гра обіцяє бути важкою. Але у нас є хороша команда, і, думаю, у нас є всі можливості потрапити у фінальну частину чемпіонату світу. Що стосується шансів, то, думаю, вони завжди 50 на 50", - розповів форвард греків, чемпіон Європи Ангелос Харістеас.

"Перше місце в групі ми втратили завдяки двом поразкам від збірної Швейцарії. Решту матчів же ми провели на непоганому рівні, змогли добитися потрібних результатів. Проте думати про минуле не варто, зараз у нас попереду дві гри на шляху до фінальної частини турніру, і зосередитися слід на них".

Харістеас пропустив завершальні матчі групового раунду проти Латвії і Люксембурга, але вже відновився після травми. "Завтра я приступаю до роботи в загальній групі, і сподіваюся зіграти в матчі чемпіонату вже на вихідних".

Прокоментував жеребкування і захисник збірної країни Вангеліс Морас. "Останнім часом українські клуби досягли помітних успіхів в Європі, там виступає багато сильних гравців".

"В останніх матчах ми почали грати краще. Нам потрібно продовжувати прогресувати, тоді все буде добре".

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"У нас з Україною рівні шанси на путівку в ПАР" - Харістеас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути