субота, 17 жовтня 2009 14:19

Нінкович побажав збірній України зіграти у плей-офф з греками

Нінкович побажав збірній України зіграти у плей-офф з греками

На ЧС-2010 пройшли збірні трьох легіонерів з чемпіонату України - мексиканця Кастільо, сербів Дішленковича і Нінковича. Газета "Сегодня" поговорила з півзахисником київського "Динамо" Мілошем Нінковичем.

- Мілош, вітаємо з виходом на ЧС!

- Дякую. Це перший чемпіонат світу в моїй кар"єрі. І перший для Сербії як самостійної держави. Після перемоги над Румунією святкувала вся країна. А команда гуляла в ресторані десь до п"ятої ранку. Потім ми програли в Литві і трохи переживали. Але головне - ми їдемо в ПАР!

- Тренер разом з вами відзначав?

- Так, годину-півтора, і поїхав.

- Спиртне пили?

- Ні, тільки фреш (сміється). Звичайно, пили. Хтось пив пиво, хтось - віскі. Я пив коктейль "Мохіто" і зі всією командою випив наш традиційний напій ракію - сливовицю.

- За що пили?

- Звичайно, за перемогу на ЧС!

- Чекаєте від федерації премії?

- Повинні бути. Наш капітан Станкович розмовлятиме з функціонерами. Але поки ніхто про них не думав. А я вам чесно скажу, що мені вони і не потрібні. За нічию з Францією, наприклад, ми від грошей відмовилися. У нас у всіх хороші контракти. А в Сербії багато людей, яким важко живеться. Сказали, щоб ці гроші віддали їм.

- Із Станковичем, який грає за "Інтер", майбутні матчі в ЛЧ не обговорювали?

- Він шокований від такого футболу, такого "Динамо" в ЛЧ! Думав, "Барса" і "Інтер" легко вийдуть в 1/8 фіналу, але коли побачив наші ігри з "Рубіном" і каталонцями, змінив свою думку. Сказав, серйозно готуватиметься до матчу вівторка з нами в Мілані.

- З "Інтером" трохи легше буде, чим з "Барсою"?

- "Інтер" - не "Барса", але теж велика команда. Все залежить від нас. Ми дуже хочемо зробити те, що п"ять років тому несподівано для всіх вдалося "Порту" - виграти ЛЧ.

- У відборі Сербія зайняла перше місце в групі, але у Франції, що стала доугою, так і не виграла - нічия і поразка.

- Я б не побажав Україні французів в суперники по плей-офф. Краще б Боснія.

- Але це виключено. Буде Франція, Росія, Португалія або Греція.

- Тоді бажаю вам греків. Франція - найгірший варіант. Хоча, якщо Україна обіграла Англію, чом би не обіграти Францію. Французи погано грають із слабкими, а на сильних збираються. Греків Україна б обіграла. І Португалію. З Росією було б важко. Але я багато що віддав би, щоб побачити ці матчі. Це як Сербія проти Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Нінкович побажав збірній України зіграти у плей-офф з греками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути