четвер, 20 березня 2008 17:54

"У мене не було ніякого конфлікту з Аршавіним"

Півзахисник "Зеніта" і збірної України Анатолій Тимощук став гостем "Радіо Зеніт", в ефірі якого вінрозповів про майбутній матч в рамках Кубка УЄФА з леверкузенським "Байєром", конфлікті з Андрієм Аршавіним і запрошенні зіграти в добродійній зустрічі за "друзів Накати".

- Гра з "Байєром" стане для нас серйозним випробуванням. Вважаю, що ця команда не дарма пробилася у вісімку кращих команд турніру. Головним нашим завданням в протистоянні з "Байєром" буде організовано зіграти на виїзді. Удома ж гратимемо виходячи з результату першої зустрічі.

Ще коли Андрій Воронін грав за "Байєр", я приїжджав до нього погостювати. Бувало, відвідував в Леверкузені тренування. Можу сказати, що "Байєр" - організована команда з добре поставленою трансферною політикою. У останньому матчі леверкузенці обіграли з великим рахунком "Нюрнберг", що доводить: легко нам не буде, - розповів Тимощук.

- Хідетоші Наката запросив мене взяти участь в матчі проти команди Фігу. Це буде гра між "друзями Накати" і "друзями Фігу". Мені доводилося грати з Накатою, у нас з ним хороші відносини, - продовжив українець.

- Що стосується розмов про конфлікт між мною і Аршавіним, відзначаю: ніяких конфліктів ні з Андрієм, ні з ким-небудь ще з футболістів "Зеніту" у мене немає. Я взагалі за вдачею людина доброзичлива, відкрита до спілкування. А звідки узялася інформація про конфлікт з Аршавіним, поняття не маю, - завершив капітан "Зеніта".

"Чемпіонат.ру"
Зараз ви читаєте новину «"У мене не було ніякого конфлікту з Аршавіним" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути