Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 16:31

Тимощук і Аршавін ледь не побилися у пітерському клубі

Тимощук і Аршавін ледь не побилися у пітерському клубі
Лідери чемпіона Росії санкт-петербугського "Зеніту", напередодні матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти "Марселя" стали головними дійовими особами скандалу у пітерському клубі.

Знаходячись в крузі близьких друзів-футболістів, Аршавін заявив, що засилля легіонерів в "Зеніті", на його думку, заважає розкритися молодим російським футболістам, зокрема, його партнерові і другу Ігорю Денісову, який через високу конкуренцію в півзахисті фактично виставлений на трансфер.

Ці слова Аршавіна дійшли до Тимощука, який відреагував досить різко. Українець відмітив, що Аршавін дуже багато на себе бере і лише тренер команди Дік Адвокат має право вирішувати, хто гідний місця в основі, а хто ні.

Сварка між гравцями назрівала давно. Аршавіна сильно зачіпає той факт, що він вже не має такого впливу і авторитету в команді, як це було до приходу Тимощука і призначення його капітаном. А коли на традиційному врученні нагород кращим футболістам "Зеніту" практично всі призи дісталися українцеві, це дуже не сподобалось самолюбивому Андрію. Втім, Аршавін тут же заявив, що, на його думку, ці призи не мають ніякої цінності і його вони абсолютно не цікавили.

У Аршавіна є і набагато серйозніший привід затаїти образу на капітана. Річ у тому, що відома фірма, обличчям якої в даний момент є лідер збірної Росії, серйозно подумує про те, щоб запропонувати контракт Тимощуку. Якщо це відбудеться, сварка між футболістами, можна не сумніватися, переросте в справжню війну.

У якому стані знаходилися футболісти "Зеніту" під час сварки не повідомляється, але до бійки справа, на щастя, не дійшла.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Тимощук і Аршавін ледь не побилися у пітерському клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути