субота, 28 листопада 2009 14:27

"У мене діючий контракт з "Динамо" - Газзаєв

"У мене діючий контракт з "Динамо" - Газзаєв

Невихід збірних України і Росії у фінальну частину ЧС-2010 негайно породив, як прийнято в подібних ситуаціях, масу пересудів щодо нового головного тренера цих національних команд. Серед кандидатів, що найчастіше згадуються, на один з цих постів - нинішній головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв.

Різні ЗМІ, посилаючись на власні конфіденційні джерела і підключивши до теми всіляких експертів і просто "обізнаних" людей, стверджують, що питання практично вирішене і його оприлюднення - всього лише справа часу.

А що ж насправді? З цим питанням до Валерія Газзаєва і звернулася прес-служба клубу.

- Зізнатися, спочатку всім цим інсинуаціям я не надавав серйозного значення, - сказав Валерій Георгійович. - Хіба мало про що говорять серед уболівальників, і які неперевірені факти публікують ЗМІ. По-перше, з подібною пропозицією до мене ніхто не звертався з боку керівництва як українського, так і російського футболу.

По-друге, у мене діючий контракт з київським "Динамо", який я відпрацьовуватиму чесно і сумлінно. Так, в деяких своїх інтерв"ю я зізнавався, що хотів би завершити кар"єру тренера на посту наставника національної команди своєї країни - збірної Росії. І лише.

Сьогодні я очолюю київське "Динамо", і саме з цією командою планую досягти помітних успіхів як на внутрішній, так і на міжнародній аренах.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"У мене діючий контракт з "Динамо" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути