четвер, 26 листопада 2009 17:56

Газзаєва не буде у збірній України

Газзаєва не буде у збірній України

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв не очолить збірну України з футболу. Про це в інтерв"ю "Проспорту" заявив президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс.

"У Газзаєва трирічний контракт з "Динамо". Газзаєв не очолюватиме одночасно збірну України та "Динамо" Київ – це однозначно", - сказав Ігор Суркіс.

Ігор Михайлович не обійшов осторонь інформацію про інтерес Російського футбольного союзу (РФС) до персони Газзаєва як кандидата на посаду наставника збірної Росії.

"Щодо того, чи запросять Газзаєва на посаду головного тренера збірної Росії, мені не відомо. Якщо запросять, то ми чекатимемо реакції головного тренера. Він самодостатня особистість і має право робити вибір. Але хочу підкреслити, що у нього професійний контракт з київським "Динамо" з відповідними санкціями його розірвання як з однієї, так і іншої сторони".

Водночас, президент "Динамо" вважає, що говорити про повернення Газзаєва у збірну Росії як мінімум передчасно: "Говорити про те, що Газзаєва запросили – це лише чутки. Адже наскільки мені відомо, у грудні відбудуться вибори нового президента РФС. І, напевно ж, новий президент формуватиме свій колектив на майбутнє: включаючи і головного тренера. А сьогодні це просто спекулятивні розмови, які журналісти підхоплюють у Інтернеті", - вважає бос "Динамо". - "Валерій Георгійович – людина слова і честі. І якби певні розмови мали місце, то він розповів би мені про це першому".

"Я впевнений на сто відсотків, що Валерій Георгійович виконає свій діючий контракт з "Динамо", а можливо, так складеться, що й продовжить співпрацю з "Динамо", - підсумував Ігор Суркіс.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Газзаєва не буде у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути