Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 09:52

"У мене багато претензій до команди" - Юрій Семін

За контрольним матчем "Динамо" - "Унтерхахінг" (3:3) наставник киян Юрій Сьомін спостерігав не стоячи у кромки поля, а з оглядового майданчика. Після свистка про закінчення матчу тренер ненадовго зайшов до гравців у роздягальню, після чого прокоментував перший поєдинок команди в 2009 році

- Ми провели два різних тайми. Перший можу занести команді в актив, особливо гру в атаці, а другий тайм був поганий. Можливо гравці погано розім"ялися, або були інші підстави, але ми його програли 0:1. Було дуже мало створено моментів, хоча й біля наших воріт нічого небезпечного не відбувалося. Іншими словами, є над чим працювати. Цей тайм задоволення нікому не приніс.

- У вас є претензії до конкретних гравців?

- У мене є претензії до команди в цілому. А до конкретних гравців будуть претензії в індивідуальних бесідах, але не в пресі.

- Ваша думка про гру новачків: Кравченка, Верховцова та Пайовича, які знаходяться на перегляді?

- На мій погляд, Кравченко дуже і дуже непогано увійшов у гру, віддав багато результативних передач. Про двох захисників, яких ми проглядаємо, поки зарано говорити. Сьогодні вони вперше зіграли. На мій погляд, невдало.

- В Іспанії в тренуваннях бере участь 31 футболіст. Із чим пов"язана така кількість?

- Ми зазвичай на перший збір виїжджаємо із такою кількістю гравців, прагнемо подивитися велику групу людей. З них будемо відбирати 18 гравців. Також узяли на збір раніше травмованих Нінковича, Гусєва, Корреа. Вони одужали і мають набирати форму. Тому кількість людей трохи збільшена. На другому зборі буде менше.

- Які завдання поставлені перед командою на цьому зборі?

- Підняти за рахунок об"єму робіт і великих навантажень фізичний стан гравців. Це в першу чергу. І, звичайно, ігри. Вони є хорошим показником, куди нам рухатися.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ), з Марбельї.

Зараз ви читаєте новину «"У мене багато претензій до команди" - Юрій Семін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути