середа, 04 серпня 2010 18:03

"У майбутньому сезоні маю намір виграти мінімум два титули" - Моурінью

"У майбутньому сезоні маю намір виграти мінімум два титули" - Моурінью

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью заявив, що в майбутньому сезоні збирається виграти з мадридським клубом як мінімум два титули, а також поділився думкою про півзахисника команди Кріштіану Роналду.

"У майбутньому сезоні я маю намір завоювати з "Реалом" як мінімум два титули. У своєму першому сезоні з "Потру" я виграв три трофеї, в" Інтері "- здобув перемогу у двох змаганнях у свій перший рік у цій команді і чотири - у другий. У "Челсі" в цілому я виграв шість титулів. Як тренер я ще молодий, але ці 17 титулів з командами трьох різних чемпіонатів перетворюють мене в ветерана".

Відносно Кріштіану Роналду, коучі вважає, що тому треба додати тактично.

"Йому лише 25 років, і пік його кар"єри ще попереду. Він може грати ще краще. Технічно він підготовлений чудово, а ось тактично йому ще є де додати. У цілому ж, Роналду - це просто дивовижний футболіст".

Також тренер чітко пояснив, навіщо "Реалу" Самі Хедіра.

"Він типово німецький гравець центру поля, і цим сказано все. У нас вже багато футболістів атакуючого плану. Був потрібен той, хто зробить гру більш надійною і компактною. Хедіра - дуже молодий і дисциплінований півзахисник з відмінною "фізикою". Крім того, він може бути корисним при підключенні до атаки".

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"У майбутньому сезоні маю намір виграти мінімум два титули" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути