четвер, 03 червня 2010 13:46

Помічник Моурінью очолив "Порту"

Помічник Моурінью очолив "Порту"

Португальський футбольний тренер Андре Вільяш Боаш, який довгий час працював помічником Жозе Моурінью, очолив тренерський штаб "Порту". 32-річний Вільяш Боаш підписав з клубом контракт на два роки, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У сезоні-2009/10 він тренував "Академію" з Коімбри і зайняв з нею 11-е місце в чемпіонаті Португалії.

Вільяш Боаш, якого вважають одним з найперспективніших португальських тренерів, працював під керівництвом Моурінью з 2003 по 2009 рік у "Порту", "Челсі" та "Інтері". В якості асистента головного тренера він перемагав у Лізі чемпіонів, чемпіонатах Португалії, Англії та Італії.

Влітку 2009 Вільяш Боаш почав самостійну кар'єру, очоливши "Академіку". У минулому сезоні головним завданням команди було не вилетіти з вищого дивізіону чемпіонату Португалії. "Академіка" зайняла 11-е місце в турнірі за участю 16 команд.

В останні чотири роки головним тренером "Порту" був Жезуалдо Феррейра. У минулому сезоні команда посіла лише третє місце в чемпіонаті Португалії, відставши від чемпіона країни "Бенфіки" на вісім очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Помічник Моурінью очолив "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути