пʼятниця, 18 лютого 2011 11:15

"У Києві з "Бешикташем" зіграють найсильніші" - Сьомін

"У Києві з "Бешикташем" зіграють найсильніші" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін після впевненої перемоги у вчорашньому матчі Ліги Європи над "Бешикташем" нахвалював своїх підопічних і відзначив фактор везіння.

"Вітаю всіх наших уболівальників з перемогою. Вдячний хлопцям, які пройшли два непростих збори. В останній грі, із "Зенітом", команда грала в непоганий футбол. Сьогодні на нашому боці була фортуна і виконання поставлених завдань було практично ідеальним. Хоча й "Бешикташ" міг забити неодноразово", - сказав Сьомін, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також відзначив, що робота над стандартними положеннями принесла свої плоди.

"Ми працювали над цим компонентом. На зборах вони виконувалися не кращим чином. Це складна ситуація, не знаєш, коли будуть забиті м'ячі," - сказав він.

Наставник киян підкреслив, що, незважаючи на впевнену перемогу, в повторній грі він не буде експериментувати зі складом.

"Ми не маємо на це права, грати будуть найсильніші. Є хлопці, які не потрапили до складу. Буде залежати від тренувальної роботи, хто вийде 24-го лютого", - підкреслив він.

Нагадаємо, вчора "Динамо" з рахунком 4:1 розгромило "Бешикташ" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011. В іншому матчі за участю української команди харківський "Металіст" розгромно програв "Байєру" - 0:4.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"У Києві з "Бешикташем" зіграють найсильніші" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути