неділя, 24 січня 2010 10:59

"Терапія дозволяє продовжувати кар"єру" - Шевченко

"Терапія дозволяє продовжувати кар"єру" - Шевченко

На вечірнє тренування в п"ятницю, 22 січня, вийшли гравці "Динамо", у складі яких був і Андрій Шевченко. Нападаючий сходу влився в роботу в загальній групі, без яких-небудь обмежень виконуючи всі запропоновані тренерами вправи.

"Шолом, Шева!", - вигукнув на вході в готель один з його жителів, впізнавши зірку світового футболу. А в суботу тренування команди відвідали сім"ї співробітників Посольства України в Державі Ізраїль. Після свистка про закінчення заняття вони щільним колом обступили Шовковського, Мілевського, Шевченка та інших лідерів команди, фотографуючись з ними і збираючи автографи.

В рамках чергового тренування команда провела двосторонню гру. Якщо раніше міні-матч проходив на полі розмірами "від штрафної до штрафної", то тепер Валерій Газзаєв розширив його лицьові сторони до лінії воротарської. На радість глядачам у воротах обох команд за двадцять хвилин побувало шість м"ячів, причому забиті вони були на будь-який смак. Відзначилися двічі Мілевський, Шевченко, Ярмоленко, Маграо і Дедечко.

По закінченню тренування експрес-коментар дав Андрій Шевченко:

- Настрій хороший, тільки дуже втомився. Днями зробив терапію, спині стало краще. Які б проблеми не були, потрібно починати підготовку - вже через місяць починається сезон. В Ізраїлі зараз чудова погода, умови створені хороші, хлопці сумлінно тренуються. Постараємося добре підготуватися до сезону.

- Можна сказати, що всі ваші проблеми із здоров"ям позаду?

- Ви знаєте, я так сказати не можу. Я знаю свою проблему. На жаль, щоб грати у футбол, мені постійно доведеться робити подібну терапію для спини. Вона дозволяє продовжувати кар"єру. Я хочу грати і як і раніше отримую від футболу задоволення.

- Андрію, ви візьмете участь в найближчих контрольних матчах "Динамо"?

- Не знаю, це залежатиме від мого стану. Тренувальний процес і ігри - це різні речі. У нас попереду ще два збори, там буде час награти склад у товариських матчах.

За сім днів, з п"ятниці по четвер, "Динамо" проведе чотири контрольні матчі. Ігри вносять різноманітність до тренувальних буднів, додають нові емоції. Після зустрічі з "Бат-Ям" практично всі гравці привітали Влада Калитвинцева з успішним дебютом у першій команді.

17-річний півзахисник поводиться скромно, проте помітно, скільки радості в душі у молодого гравця від забитого м"яча нехай навіть в товариській зустрічі. Наступний контрольний поєдинок "Динамо" проведе 24-го січня з клубом другої ліги Ізраїлю "Хапоель Умм Аль-Фахм". Початок о 17:00.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Терапія дозволяє продовжувати кар"єру" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути