Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 10:04

Лікарі дозволили Шевченку приєднатися до "Динамо"

Лікарі дозволили Шевченку приєднатися до "Динамо"

Сьогодні, 22 січня, опівночі рейсом з Мюнхена до Тель-Авіва повинен був прибути 33-річний нападаючий київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко, який проходив у Німеччині курс корекції травмованої спини, повідомляє "Спорт-Экспресс".

У призначеному на сьогоднішній ранок контрольному матчі з "Маккабі Іроні" (Бат-Ям) він не зіграє, проте увечері, судячи з усього, візьме участь в загальному тренуванні команди Валерія Газзаєва.

Суперником "біло-блакитних" стане маловідома команда, яка виступає в місцевій першій лізі. Вибір відверто слабкого суперника пояснив один з асистентів Валерія Газзаєва по тренерському штабу "Динамо" Валерій Зуєв.

"У матчах з такими командами теж є плюс, - цитує Зуєва "СЭ в Украине". - В цих поєдинках після важких тренувальних буднів гравці, образно кажучи, випускають пару. При Лобановському, траплялося, багато хто скаржився, коли на зборах в німецькому Руйті ми проводили спаринги з напівлюбительськими командами.

Валерій Васильович не звертав уваги на скарги. "Сьогодні двома складами граємо з командою місцевого пивзаводу, - серйозно казав він. Потім витягував з кишені два конверти і продовжував: - Марно смієтеся. Ось в цьому конверті вказаний гандикап суперника для тих, хто грає перший тайм, в цьому - хто вийде в другому. Виграти обидва склади повинні з перевагою в п"ять м"ячів. Це - завдання".

Таким чином Лобановський привносив в ці матчі, де сили суперників були нерівні, ефект змагання. І такі "рубки" розгорталися на полі!".

Нагадаємо, повернення Шеви в розташування "біло-блакитних" планувалося на минулий вівторок, проте лікарі порекомендували йому не поспішати з перельотом до Ізраїлю, і лише після ще одного огляду мюнхенські лікарі дали нападаючому "добро", щоб приєднатися до "Динамо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Лікарі дозволили Шевченку приєднатися до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути