пʼятниця, 22 січня 2010 14:24

"Динамо" розпочало 2010 рік з трьома голами

"Динамо" розпочало 2010 рік з трьома голами

У п"ятницю, 22 січня, київське "Динамо" провело перший контрольний матч на підготовчому зборі в Ізраїлі. Підопічні Валерія Газзаєва перемогли клуб "Маккабі Іронія" з міста Бат-Ям, який виступає у другому за рангом дивізіоні землі обітованої.

Кияни володіли беззаперечною ігровою перевагою, матеріалізувавши її у три м"ячі.

Динамівці відкрили рахунок на 37-й хвилині. Вукоєвич виконав діагональ на Маграо. Той одним рухом технічно обробив м"яч, а другим виконав передачу на Мілевського, удар якого сходу був бездоганним.

На другий тайм Газзаєв випустив нових футболістів.

Кумедний епізод трапився на 60-й хвилині. Зозулю збили в карному майданчику господарів. Всі чекали пенальті, але суддя його не призначив. Тоді образившись, Зозуля взяв м"яч в руки і ударом з ноги відправив його у сітку. Місцевий "Тофік Бахрамов" вказав на центр, зарахувавши гол. Під сміх трибун асистент підказав арбітру, що той помилився, і господарі ударом від воріт ввели м"яч у гру.

А вже через три хвилини Зозуля на лінії штрафного майданчика відчайдушно поборовся за м"яч і виконав коротку передачу на Кравця. Артем потужно пробив метрів з 15-ти і м"яч опинився у сітці.

На 87-й хвилині жирну крапку поставив Калитвинцев. Ель Каддурі з лівого флангу виконав передачу на Зозулю, з ударом якого воротар справився, але м"яч відлетів до Калитвинцева, і Влад точним ударом головою встановив остаточний рахунок.

Наступний товариський матч "Динамо" зіграє 24 січня з клубом другої ліги "Апоель Ум Аль Фахім".

Товариський матч

"Динамо" - "Маккабі Іронія" – 3:0

1:0 Артем Мілевський, 37

2:0 Артем Кравець, 63

3:0 Владислав Калитвинцев, 87

"Динамо" (перший тайм): Шовковський, Несмачний, Алмейда, Хачеріді, Єрьоменко, Маграо, Вукоєвич, Гармаш, Гусєв, Алієв, Мілевський

"Динамо"(другий тайм): Бойко, Ель Каддурі, Парцванія, Михалик, Бетао, Калитвинцев, Петров, Дедечко, Нінкович, Зозуля, Кравець.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розпочало 2010 рік з трьома голами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути