Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 12:47

Футболіст київського "Динамо" може дістатися "Зеніту" безкоштовно

Футболіст київського "Динамо" може дістатися "Зеніту" безкоштовно

Капітан другої команди київського "Динамо" Євген Новак привернув увагу скаутів "Зеніту", який проглядає Кубок Співдружності, що йде в Москві, повідомляє Sports.ru.

За даними видання, 20-річний захисник може перейти в пітерський клуб на правах вільного агента, оскільки його контракт з "Динамо" закінчується в кінці січня 2010 року.

Відзначимо, що Новак здатний грати на позиції правого і центрального захисника.

Євген вихованець київського футболу. У ДЮФЛ виступав за "Динамо" (Київ). Дебютував в "Динамо-3" 28.04.2007 в матчі "Динамо-3" - "Княжа" - 0:0. За станом на 3.11.09 за "Динамо-2" в першій лізі провів 28 матчів, забив 1 м"яч.

Крім того, в сферу інтересів "Зеніту" потрапив 21-річний півзахисник німецького "Шальке-04" Іван Ракитіч, передає 4-4-2.com. Про подробиці можливої операції не повідомляється.

Ракитіч - хорватський футболіст, що народився в Швейцарії. У "Шальке-04" перейшов в 2007 році з "Базеля". У його активі 24 матчі і сім голів у складі національної команди Хорватії. У нинішньому сезоні чемпіонату Німеччини зіграв за "Шальке" 13 матчів і забив один гол.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футболіст київського "Динамо" може дістатися "Зеніту" безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути