понеділок, 02 листопада 2009 17:20

"Тепер ми знаємо, що з "Інтером" можна грати" - Гусєв

"Тепер ми знаємо, що з "Інтером" можна грати" - Гусєв
Напередодні матчу четвертого туру Ліги чемпіонів з "Інтером" київський "динамівець" Олег Гусєв розповів про своє положення в команді і про ситуацію в групі.

Олеже, після нічиєї з "Інтером" багато хто засмутився, що "Динамо" не змогло привезти з Мілана 3 очки. Хоча до гри нічия розцінювалася як чи не ідеальний результат. А як у самій команді сприйняли підсумки першого раунду протистояння з командою Жозе Моуріньо?

Нам теж було прикро. Адже цілком могли повернутися з Мілана з перемогою. Зате тепер ми знаємо, що з "Інтером" можна грати. Ситуація в групі така, що в середу нам необхідна перемога.

Те, що не вдалося "Динамо" в Мілані, вдалося "Рубіну" в Барселоні. Здивувалися перемозі казанців?

Звичайно. Коли в перерві я дізнався, що "Рубін" веде - 1:0, я все одно не сумнівався, що "Барселона" зуміє не лише відігратися, але і перемогти. А коли ми дізналися підсумковий рахунок, всі неймовірно здивувалися.

В останніх матчах Валерій Газзаєв воліє випускати вас на заміну. Важко змиритися з роллю джокера?

Джокер - це в картах. Я, принаймні, себе джокером не вважаю. А те, що виходжу на заміну... Така воля тренера. Мені залишається своїми діями на полі та роботою на тренуваннях доводити, що гідний більшого.

Вам Газзаєв щось говорив з цього приводу?

Тренер викликає нас на співбесіду перед кожною грою. Перед матчем з "Інтером" Валерій Георгійович сказав, що жодних претензій до мене немає. Але з тактичних міркувань я вийду на поле вже по ходу гри.

blik.ua
Зараз ви читаєте новину «"Тепер ми знаємо, що з "Інтером" можна грати" - Гусєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути