понеділок, 02 листопада 2009 11:38

Матч "Динамо" - "Інтер" відбудеться при глядачах

Матч "Динамо" - "Інтер" відбудеться при глядачах
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс спростував чутки про те, що матч Ліги чемпіонів "Динамо" - "Інтер" пройде без глядачів.

Сьогодні має остаточно вирішитися, чи відбудеться в середу і чи при глядачах матч 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Інтер", який опинився під загрозою через епідемію грипу і рішення Кабміну про скасування масових заходів. У п"ятницю в УЄФА повідомили: матч буде. Але у вихідні з"явилася заява міністра спорту про те, що гру можуть провести без глядачів.

"Ні, це не відповідає дійсності. Можливо, ми приймемо такі заходи, як роздача вболівальникам пов"язок, - сказав президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Але передумов, щоб проводити матч при порожніх трибунах, немає. Всі квитки продані. Нам вкрай необхідна підтримка вболівальників. З УЄФА прийшов факс, що питання про перенесення матчу можна розглядати тільки у випадку великої кількості хворих футболістів. Але зараз у команді немає жодної людини з респіраторним захворюванням".

Нагадаємо, міністр з питань сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко не виключив, що матч 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та італійським "Інтером", який відбудеться у найближчу середу в столиці України, може пройти при порожніх трибунах.

Повідомлялося, що УЄФА не буде переносити матч Ліги Чемпіонів між київським "Динамо" і "Інтером", незважаючи на загрозу епідемії свинячого грипу в Україні.

Сегодня|Спорт
Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Інтер" відбудеться при глядачах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути