понеділок, 02 листопада 2009 13:22

Матч "Динамо" - "Інтер" обслужить французький арбітр

Матч "Динамо" - "Інтер" обслужить французький арбітр
Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" (Київ) - "Інтер" (Мілан, Італія).

У середу на поле стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського команди виведе арбітр з Франції Бертран Лайєк. Лайєк - досвідчений рефері, один з найкращих французьких арбітрів. Майбутній арбітр народився 3 липня 1965 року, а свій перший матч як суддя провів в 16 років. З 1998 року обслуговує зустрічі вищого французького дивізіону. У 2002 році Лайек отримав статус арбітра ФІФА.

За сім років міжнародної кар"єри француз працював на одному матчі за участю "Динамо", і у нашої команди від того поєдинку залишилися не найприємніші спогади - у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА 2007/2008 Бертран зафіксував домашню поразку "Динамо" від лісабонського "Спортінга"(1:2). Знайомство з українськими клубами цим не обмежилося - на рахунку француза чотири матчі в різних турнірах за участю донецького "Шахтаря", а також один поєдинок дніпропетровського "Дніпра" в Кубку УЄФА.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері - Мікаель Ханун та Давид Бенех. Функції резервного арбітра виконає також представник Франції Дамьен Ледентю. За організацією проведення матчу стежитиме делегат УЄФА голландець Харрі М. Бін, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Евжен Амлер з Чехії.

ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Інтер" обслужить французький арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути