пʼятниця, 30 жовтня 2009 08:42

"Динамо" займе четверте місце в групі Ліги чемпіонів - Селюк

"Динамо" займе четверте місце в групі Ліги чемпіонів - Селюк
Відомий футбольний менеджер Дмитро Селюк дав прогноз щодо результату групового турніру Ліги чемпіонів у квартеті, де окрім київського "Динамо", змагаються чемпіони Іспанії, Італії та Росії.

- Минулий тур серйозно заплутав ситуацію, яка до цього здавалася гранично ясною і зрозумілою. Як, на вашу думку, розвиватимуться події далі?

- Моя думка не змінилася. Перше місце в групі займе "Барселона", друге – "Інтер", третє – "Рубін", четверте – "Динамо". У казанського клубу, на мій погляд, кращі шанси на третій рядок, ніж у киян.

- Чому вам так здається?

- Все-таки "Рубін" приймає динамівців на своєму полі. Якщо російський клуб виграє цей матч, у нього вже буде як мінімум сім очок. А "Динамо" навіть у випадку домашніх нічиїх з "Інтером" і "Барселоною" набере не більше шести. До речі, своєю сенсаційною перемогою на "Камп Ноу" казанці собі дуже допомогли. І не тільки тому, що взяли три очки. Тепер "Барса" в будь-якому випадку в заключному турі відправиться до Києва основним складом.

До речі, при всій моїй повазі до Валерія Газзаєва, який сказав, що підсумкове третє місце назве невдачею, я з ним не згоден. У такій групі це успіх.

- Ви впевнені, що все завершиться саме таким чином?

- Так.

- Як ви можете пояснити поразку зоряних каталонців від "Рубіна"?

- Казанський клуб досяг грандіозного успіху, з чим я його і вітаю. Безумовно, прекрасні матчі з "Інтером" і "Барселоною" – велика заслуга футболістів та їхнього головного тренера Курбана Бердиєва, до якого я ставлюся з величезною повагою.

Однак, маю зауважити, що в "Барселоні" ця поразка не викликало ні найменшого занепокоєння з приводу того, що команда може не вийти з групи. Хоча в російській та українській пресі було багато заяв, що груповий турнір, по суті, починається заново, і у "Барси" з "Інтером" можуть виникнути великі проблеми із завоюванням путівки в плей-офф. На мій погляд, результати минулого туру просто продовжили мрії уболівальників "Рубіна" і "Динамо".

Що ж, завжди добре, коли є інтрига. Крім того, перемога казанців на "Камп Ноу", можна сказати, за один вечір зробила клубу ім"я в Європі. Про "Рубін" говорять не як про несміливого новачка, а як про команду, яка заслужено пробилася до Ліги чемпіонів.

- Коли можна очікувати розв"язки турнірного сюжету?

- Багато чого напевно проясниться у найближчому турі, який відбудеться 4 листопада. "Барса" та "Інтер" виступатимуть відповідно в Казані і Києві.

- В успіх "Рубіна" в столиці Каталонії, можна сказати, ніхто не вірив. Як тепер розцінювати шанси суперників перед їх новою зустріччю в Росії? Адже все одно фаворитом є "Барселона", чи не так?

- Але ж на "Камп Ноу" вона була ще більшим фаворитом, а як все завершилося?! Не сумніваюся, що тепер "Барселона" перегляне своє ставлення до "Рубіну".

ТСН
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" займе четверте місце в групі Ліги чемпіонів - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути