пʼятниця, 26 лютого 2010 17:41

"Стиль гри "Шахтаря" схожий на "Челсі" або "МЮ" - Хангеланн

"Стиль гри "Шахтаря" схожий на "Челсі" або "МЮ" - Хангеланн

Після зустрічі з "Шахтарем" футболісти "Фулхема" виглядали дуже щасливими, роздавали один одному компліменти і охоче спілкувалися з журналістами.

Боббі Замора:

- Це була дуже цікава гра. "Шахтар" - хороша єврокубкова команда. Нам було дуже складно стримувати оборону з перших хвилин, але з цим завданням чудово впорався Саймон, він провів фантастичну гру. Дуже вразив стадіон, вболівальники "Шахтаря" з першої до останньої хвилини палко підтримували свою команду.

Дам"єн Дафф:

- Це була справді фантастична гра проти володаря Кубка УЄФА. Я б сказав, що це дуже непроста команда. Хотілося б відзначити Девіса і Замору, вони виклалися на всі 100% і провели дуже гарний матч.

Бреде Хангеланн:

- Перед грою Дафф сказав, що гра з "Шахтарем" для нас важлива, але пріоритетним для нас залишається Прем"єр-ліга. Ви змінили свою думку?

- Ні, Прем"єра-ліга залишається для нас пріоритетною. Ми виступаємо там постійно, а єврокубкові матчі можна вважати свого роду бонусом. Крім того, це можливість пограти з такою гарною командою, як "Шахтар", і побувати на такому розкішному стадіоні. Я порівняв би його хіба що з "Emirates stadium" у Лондоні.

- Міг би ти порівняти "Шахтар" з якоюсь командою з англійської Прем"єр-ліги?

- Дуже складно сказати, тому що це абсолютно різні стилі гри. У "Шахтаря" першокласна техніка та навички, але вони просто грають по-іншому. Можливо, їхній стиль гри схожий на "Челсі" або "МЮ". Я розумію, що це розчарування для вас, що ми перемогли.

- Кого б ти виділив у складі суперника?

- Мені дуже сподобався Ілсіньйо.

- Що-небудь вразило в Донецьку?

- Я особливо нічого не бачив. Але те, що встиг, - готель, стадіон та дівчата - прекрасні.

Денні Мерфі:

- "Шахтар" домінував протягом всієї гри. Тим не менше, нам вдалося досягти фантастичного результату. Напевно, він був досягнутий завдяки нашій організації гри і старанним тренуванням. Звичайно, у нас було набагато менше можливостей для взяття воріт, але в підсумку нам вдалося використати свій шанс, хоча в обороні в деяких моментах у нас виникали проблеми. Думаю, ми заслужено пройшли далі в Лізі Європи, перемогли "Шахтар" завдяки якості гри і пишаємося цим.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Стиль гри "Шахтаря" схожий на "Челсі" або "МЮ" - Хангеланн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути