Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2010 09:05

"Було важко, але ми впоралися" - Ходжсон

"Було важко, але ми впоралися" - Ходжсон

На післяматчевій прес-конференції після матчу "Шахтаря" з "Фулхемом" тренер лондонської команди Рой Ходжсон був у піднесеному настрої, вів себе розкуто і відкрито. Приводів у нього для цього було більш ніж достатньо.

- Вечір був просто чудовим. Зрозуміло, ми відчували тиск, але повірте, за мою 35-річну кар"єру команда показала високий клас. Повторюю, було важко, але ми з цим впоралися. Здавалося, що нашого голкіпера постійно перевіряють. Особливо було багато сильних ударів з далекої дистанції. Благо Марк з усім цим впорався. Окреме спасибі Мерфі...

- Містер Ходжсон, наскільки вас вразила атмосфера на "Донбас Арені"?

- Не сказав би, що я був здивований. Сюрпризом для мене це точно не було. Саме цього я й очікував. Усе було просто чудово. "Шахтар" відчував підтримку трибун. Висока якість стадіону мене, звичайно ж, вразила. Тепер я розумію, чому "Шахтар" виступає так добре на євроарені.

- Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію з виходом Дугласа Кости?

- Я був злий на Даффа. Це була його помилка, він не впорався зі своїми емоціями. Я приношу свої вибачення арбітру. Іноді таке трапляється, думаю, що місце для фолу є у футболі. Треба, звичайно, подякувати гравцям, які намагаються всього цього уникнути.

- Ви вже встигли переговорити з босом "Фулхема"?

- Так, встиг. Але у цьому успіху дуже велика заслуга наших гравців. Вони впоралися з грою. Завдяки цьому ми пройшли в наступну стадію турніру. Думаю, коли я вийду на пенсію, у мене ще буде можливість обговорити найкращу гру в своїй кар"єрі. Не виключено, що це буде саме сьогоднішній матч. З приводу гри можу ще сказати, що наша важка праця була нагороджена даним результатом. Ми справді багато працювали над тактикою. Особливо сьогодні нам допомагала підтримка тих футболістів, які були на лавці запасних. Окреме спасибі Келлі. Він узяв участь у декількох матчах, але за цей час добре себе зарекомендував. Думаю, в Прем"єр-лізі він нам дуже допоможе.

Декілька слів хотів би сказати українським уболівальникам. Ви можете пишатися своєю командою, тим стадіоном, який у вас є. "Шахтар" - найкращий клуб, з яким мені доводилося зустрічатися за роки своєї кар"єри. У вас попереду ігри в чемпіонаті країни. Впевнений, тут ви досягнете великих успіхів. Величезне спасибі Мірчі Луческу. Ви повинні дякувати тренеру за те, що працює з командою дуже ретельно. Не турбуйтеся і не зліться на свою команду.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Було важко, але ми впоралися" - Ходжсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути