четвер, 25 лютого 2010 15:33

Футбольні фахівці впевнені у перемозі "Шахтаря" в матчі з "Фулхемом"

Футбольні фахівці впевнені у перемозі "Шахтаря" в матчі з "Фулхемом"

Напередодні сьогоднішнього матчу-відповіді 1/16-й фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Фулхемом" відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Нагадаємо, перша зустріч цих команд завершилася перемогою англійців з рахунком 2:1.

Віктор Звягінцев, екс-захисник "Шахтаря": "2:0. Вважаю, "Шахтар" легко відіграється у звітному поєдинку з "Коттед-жерами". У зустрічі цих команд тижневої давності ми побачили, що "Фулхем" - це далеко не найсильніший клуб англійської Прем"єр-ліги і, напевно, не був би таким навіть у нашому чемпіонаті.

Тоді гірники явно недооцінили суперника, за що у результаті поплатилися. Не дуже серйозно поставилися до матчу бразильські легіонери донеччан, які грали в якийсь "виставковий" футбол, поставивши на перший план видовище, а не результат. Якщо гравці "Шахтаря" врахують всі свої помилки, то зможуть пройти нинішнього суперника".

Валерій Гошкодеря, екс-захисник "Шахтаря": "3:1. Гірників у звітному поєдинку чекає зустріч з міцним суперником. Англійці гратимуть від оборони з розрахунку на довгі передачі на нападаючих та індивідуальну майстерність Бобі Замори. Великі побоювання викликає оборона донеччан, захисникам варто дуже відповідально поставитися до своїх обов"язків.

По першому матчу цих команд склалося враження, що "Фулхем" більше хотів перемогти, і тепер потрібно, щоб таке бажання було у гравців "Шахтаря", які повинні ще налагодити справи з останнім пасом і завданням вирішального удару по воротах".

Олександр Сопко, екс-захисник "Шахтаря": "2:0. "Фулхем" - міцний середняк англійської Прем"єр-ліги, в його складі грає ряд непоганих футболістів. Багато що в цьому матчі залежатиме від налаштування, бажання футболістів "Шахтаря" перемогти, тому, наскільки вони будуть готові повністю викластися на полі, віддати всі сили грі.

Звичайно, їм ще не вистачає фізичних кондицій, ігрової практики, а лондонці зараз на ходу в своєму чемпіонаті. Але в цілому гірники - явний фаворит майбутньої зустрічі, і за рахунок більшого еврокубкового досвіду повинні довести свою перевагу над суперником".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці впевнені у перемозі "Шахтаря" в матчі з "Фулхемом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути