середа, 24 лютого 2010 11:58

"Шахтар" - це стимул, а прем"єр-ліга - це наші хліб з маслом" - Дафф

"Шахтар" - це стимул, а прем"єр-ліга - це наші хліб з маслом" - Дафф

Ірландський півзахисник лондонського "Фулхема" Дам"єн Дафф останнім часом часто чує оплески на свою адреса. В неділю він забив свій шостий гол в чемпіонаті Англії цього сезону і не збирається зупинятися на досягнутому, зокрема, схоже, і матчі-відповіді Ліги Європи з "Шахтарем".

"Я думаю всі бачили дух товариства і наше командне бажання, - наводить слова Даффа офіційний сайт "Фулхема". - Як минулого четверга, так і знову в неділю. Це були два абсолютно різних матчі, оскільки всі погодяться, що "Шахтар" - це фантастично технічна команда, можливо, одна з кращих по контролю м"яча, а протистояння з "Бірмінгемом" було схоже на змагання в потужності".

"Ми виглядали достатньо енергійними, хоча це був жорсткий тиждень для нас... Я думаю, що ми можемо бути дуже раді тому, як ми грали", - сказав футболіст. - Ми з нетерпінням чекаємо матчу з "Шахтарем", який обіцяє стати ще однією захоплюючою грою і великим стимулом для нас, щоб пройти далі".

"Разом з тим, Прем"єр-ліга - це наші хліб з маслом і для нас дуже важливо набирати очки, - підкреслює Дафф. - У нас непогані показники, але ми збираємося і далі дивитися не вниз, а вгору".

Нагадаємо, в четвер, 25 лютого, о 20:00, в рамках матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА донецький "Шахтар" зустрінеться з лондонським "Фулхемом".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" - це стимул, а прем"єр-ліга - це наші хліб з маслом" - Дафф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути