субота, 20 лютого 2010 11:51

"Фулхему" доведеться попітніти, якщо він хоче перемогти "Шахтар" - Геро

"Фулхему" доведеться попітніти, якщо він хоче перемогти "Шахтар" - Геро

Після перемоги над "Шахтарем" в домашньому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА нападаючий "Фулхема" Золтан Геро передбачив англійцям дуже і дуже складний виїзд до Донецька. За словами угорського форварда, "Фулхему" доведеться неабияк попітніти, якщо він серйозно має намір вибити з розіграшу діючого володаря трофея.

Саме Геро відкрив рахунок у дебюті лондонської зустрічі з "Шахтарем", а потім став співавтором красивого голу Бобі Замори. Втім, зусиллями Луіса Адріано донеччани забили важливий м"яч на виїзді і зберігають хороші шанси на успіх у підсумковому матчі-відповіді 25 лютого. "Нас чекає дуже і дуже складний виїзд до України, - підтвердив Геро в інтерв"ю UEFA.com. - Це команда топ-класу, але ми дійсно націлені на вихід у наступний раунд".

Екс-футболіст "Вест Бромвіча" погодився з тим, що гості доставили його команді силу-силенну клопоту на "Крейвен Котедж", особливо в першому таймі. "До перерви вони багато володіли м"ячем і створили нам купу проблем, але в другій половині ми були кращими і заслужили цю перемогу", - стверджує 30-річний гравець.

Якщо вірити Геро, "Фулхем" перехопив контроль над грою завдяки тому, що після перерви діяв куди агресивніше. "В другому таймі ми хотіли швидше переходити в напад, чим змусили суперника частіше втрачати м"яч, - заявив угорець, який доклав руку до вирішального гола Замори на 63-ій хвилині. - Бобі забив першокласний м"яч. Я за нього дуже радий".

За матеріалами uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Фулхему" доведеться попітніти, якщо він хоче перемогти "Шахтар" - Геро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути