пʼятниця, 19 лютого 2010 13:44

"Фулхем" ще дізнається, що таке "Донбас Арена" - П"ятов

"Фулхем" ще дізнається, що таке "Донбас Арена" - П"ятов

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" на виїзді програв "Фулхему" з рахунком 2:1. Після гри журналісти зв"язалися з "гірниками" і попросили їх поділитися враженнями від зустрічі.

Даріо Срна:

- Звичайно, рахунок 2:1 нас не влаштовує, але в цілому ми задоволені тим, як зіграли. Практично протягом усього матчу контролювали гру. Можна сказати, що ми поступилися тільки перші десять хвилин, коли "Фулхем" чинив великий тиск на наші ворота і змусив нас зробити помилку. Але я вірю в свою команду. У нас є великий шанс у матчі-відповіді на "Донбас Арені" забезпечити собі вихід у наступну стадію Ліги Європи. Якщо ми добре готуємось і будемо грати так, як сьогодні, то у нас все вийде.

- Чому в другому таймі "Шахтар" не так часто загрожував воротам суперника, як у першій половині гри?

- Після перерви "Фулхем" осів у обороні й в основному діяв обережно, від захисту. Крім того удару Замори вони взагалі не створили практично жодного моменту.

Андрій П"ятов:

- Вважаю, що підсумковий рахунок не справедливий. Але це футбол, у ньому все буває. Нам потрібно зібратися. Ще є матч у Донецьку. Будемо на нього налаштовуватися.

- "Шахтар" помітно нервував на початку гри. В чому причина?

- Перед грою Містер робив акцент на тому, що "Фулхем" завжди починає потужно свої матчі. Так що ми були готові до такого початку. Потрібно було зіграти уважніше.

- Коли забивали перший гол, спочатку здалося, що ти парирував удар Геро...

- М"яч ковзнув по полю, потрапив мені в руку з внутрішньої сторони і відскочив у ворота. Поле тут дуже швидке, тому так вже вийшло.

- Один з найстаріших стадіонів Англії на тебе справив враження?

- Звичайно, кожен стадіон по-своєму гарний. Але, думаю, у матчі-відповіді вболівальники прийдуть нас підтримати, і "Фулхем" ще дізнається, що таке "Донбас Арена".

Олександр Кучер:

- Ми дуже хотіли зіграти перший матч з "Фулхемом" більш вдало. Так вже вийшло, що пропустили два голи, а другий м"яч так взагалі - божевільний. А в цілому перевага була за "Шахтарем". Грали непогано, та і моменти були. За великим рахунком, сьогодні повинна була бути як мінімум нічия.

- Фізична втома давала про себе знати?

- Ні, навіть наприкінці матчу ми продовжували створювати моменти. Дуже хотілося забити другий м"яч. Так що сильної втоми не було.

- Відчувалося, що поле на "Крейвен Коттедж" трохи менше за стандартне?

- В принципі, до поля ми звикли, хоча в цьому плані у "Фулхема" була перевага. Коротке поле дозволяє легше доставити м"яч нападнику в штрафний майданчик, на ньому простіше грати за рахунок скидок. Але не можу сказати, що це сильно відчувалося.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Фулхем" ще дізнається, що таке "Донбас Арена" - П"ятов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути