пʼятниця, 19 лютого 2010 15:55

Власник "Фулхема" вибачився перед "Шахтарем"

Власник "Фулхема" вибачився перед "Шахтарем"

У гучній історії з видворенням "Шахтаря" з лондонського універмагу Harrods, що належить власнику "Фулхема" мільярдеру Мохаммеду аль-Фаєду, поставлено крапку. Власник торгового центру приніс офіційні вибачення донецькому футбольному клубу.

Мохаммед аль-Фаєд запевнив, що вийшло прикре непорозуміння. Навпаки, він був би тільки радий, якщо б "Шахтар" відвідав його магазин. Мільярдер дуже засмучений тим, що трапилося і приніс свої вибачення.

Генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін передав ці слова президенту донецького клубу Рінату Ахметову. Вибачення прийняті. Інцидент вичерпаний.

Нагадаємо, що групу футболістів "Шахтаря" не пустили у магазин Harrods. Мотивували це тим, що покупців було якось відразу несподівано багато. Причому, якісь вони підозрілі, одягнені в однакові спортивні костюми. Пояснення, що це футбольна команда, ні до чого не призвело.

ФК "Шахтар", ТСН

Зараз ви читаєте новину «Власник "Фулхема" вибачився перед "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути